Kort dameskapsel voor 60+

Kort dameskapsel voor 60+

Zestig plus

Vrouwen ouder dan 60 worden geconfronteerd met een uitdaging – hun haar kan dunner worden en begint volume te missen. Dit kan een moeilijk ding om in het reine mee te komen als je ouder wordt, maar het goede nieuws is dat er nog steeds tal van modieuze, flatterende kapsels die u kunt proberen. Het ‘Bixie’ kapsel is hier een goed voorbeeld van – het werkt goed met dunner wordend haar en ziet er nog steeds geweldig uit.

Tijdloos kapsel

Als je op zoek bent naar een stijlvolle, tijdloze kapsel, is de Bixie een geweldige optie. Het is een veelzijdige look die past bij alle gezichtsvormen en kan worden gemaakt met behulp van kortere lagen die volume en textuur aan het haar toevoegen. Dit dames kapsel kan zowel casual als chic zijn en de lagen zullen van nature vallen om de jukbeenderen en kaaklijn te accentueren.

Vele mogelijkheden

Het mooiste aan de Bixie is dat het kan worden aangepast voor verschillende haarlengtes en texturen, dus het is gemakkelijk om de look aan te passen en het je eigen te maken. Als je een vleugje glamour wilt toevoegen, probeer dan een paar haarstroken aan de zijkanten en voorkant toe te voegen. Als alternatief, als je het rustig wilt houden, kun je het haar aan de achterkant korter houden, wat zal helpen om volume toe te voegen.

Voeg nog iets extra’s toe

Vrouwen van boven 60 kunnen ook het beste uit het Bixie kapsel halen door een paar subtiele highlights of lowlights toe te voegen. Dit zal de look opvrolijken en de aandacht vestigen op de gelaatstrekken. Het kapsel kan ook worden aangevuld met hoofdbanden of clips – wat je ook kiest, zorg ervoor dat het in overeenstemming is met de algehele look.

Zie er fantastisch uit

Het Bixie kapsel is een geweldige optie voor vrouwen ouder dan 60 die er stijlvol en modern willen uitzien, maar toch het vertrouwen hebben dat bij leeftijd hoort. De Bixie is een gemakkelijke en tijdloze look die kan worden aangepast aan elke gezichtsvorm en haartextuur – je zult er zeker fantastisch uitzien met dit flatterende kapsel.

Dit vind je misschien ook leuk...