Zie er stralend en natuurlijk uit met dit korte blonde kapsel

Zie er stralend en natuurlijk uit met dit korte blonde kapsel

blond dameskapsel

Ben je op zoek naar een kort en stijlvol kapsel dat natuurlijk is, gemakkelijk te stylen en er geweldig uitziet bij vrouwen met blond haar? Nou, zoek dan niet verder dan het korte blonde dameskapsel met pony. Deze klassieke look is de perfecte mix tussen een moderne snit en een tijdloze stijl.

Dit kapsel past bij ieder gezicht

Het mooie van deze look is dat hij bij veel verschillende gezichtsvormen werkt. Het is geweldig voor vrouwen met ronde gezichten die de illusie van een ovale gezichtsvorm willen creëren. Het staat ook prachtig bij langwerpige, ruit- en hartvormige gezichten. De pony is lang genoeg om het voorhoofd te bedekken, maar niet zo lang dat hij het gezicht overheerst.

Je kunt voor verschillende opties kiezen

Het beste aan deze look is dat hij heel gemakkelijk te stylen is. Je kunt je pony recht houden of een krultang gebruiken om textuur en beweging te creëren. Je kunt ze ook opzij duwen of in het midden verdelen. Of houd ze vol en lang voor een meer dramatische look. Bij het stylen van je haar wil je producten gebruiken die je haar de gewenste textuur en hold geven. Door producten te gebruiken die speciaal voor fijn haar zijn ontwikkeld kun je de beste resultaten bereiken. Je kunt ook een mousse of haarlak gebruiken voor extra versteviging.

Zorg goed voor je blonde haren

Je korte blonde dameskapsel met pony moet ook gemakkelijk te onderhouden zijn. Je kunt een kam met brede tanden gebruiken om je haar te ontwarren en knopen te voorkomen. Deze look ziet er ook geweldig uit als je een diepe conditioner gebruikt om je haar te hydrateren en te voeden. Als je droog of beschadigd haar hebt, wil je misschien een leave-in conditioner gebruiken om je haar te helpen beschermen tegen beschadiging.

Zie er gewoon geweldig uit

Wat voor gezichtsvorm je ook hebt, dit korte blonde dameskapsel met pony zal je geweldig staan. Het is een klassieke stijl die nooit uit de mode raakt, en gemakkelijk te stylen en te onderhouden is. Deze look is ook heel veelzijdig en zal er geweldig uitzien op verschillende haartypes. Dus ga je gang en geef jezelf een kleine make-over met deze tijdloze look.

Dit vind je misschien ook leuk...