Wat is de beste haarkleur voor 2023

Wat is de beste haarkleur voor 2023

Haarkleur

Nu de wereld het nieuwe jaar ingaat, zien we langzaam een verschuiving in de modetrends, vooral in de schoonheids- en kapselindustrie. De haartrend van 2023 is er een die een gevoel van warmte en levendigheid zal brengen, met koper als een van de kleuren die in de schijnwerpers zullen staan.

Koper is een kleur die perfect is voor zowel kort als lang haar en die de drager de mogelijkheid geeft om een beetje warmte en helderheid toe te voegen aan zijn of haar look. Of het nu gaat om highlights, gedeeltelijke kleuren, volledige kleuren, of all-over kleuren, koper ziet er geweldig uit op elk type haar. De kleur ziet er ook geweldig uit in combinatie met andere kleuren, zodat u gemakkelijk een unieke stijl kunt creëren die uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Voor mensen met kort haar is een koperkleur de perfecte manier om je look wat extra leven en dimensie te geven. Het kan worden toegevoegd als een highlight of lowlight voor een subtiele look of worden toegepast op het hele hoofd voor een gedurfdere look. Voor degenen met lang haar kan een koperkleur worden gebruikt om de punten te accentueren, waardoor een glinstering en levendigheid ontstaat die zeker in het oog springt.

Wat voor haartype je ook hebt, koper is een geweldige kleur om te overwegen wanneer je je look voor het nieuwe jaar wilt bijwerken. Het heeft een verscheidenheid aan toepassingen, van subtiele highlights tot volledige kleuren en is de perfecte manier om een statement te maken. Dus als je op zoek bent om het te veranderen en wat warmte en levendigheid toe te voegen aan je look in 2023, overweeg dan een koperkleur voor je kort of dameskapsel.

Dit vind je misschien ook leuk...