Volume, daar moet je voor kiezen

Volume, daar moet je voor kiezen

Ben je toe aan een nieuwe look? Wil je je haar een frisse en trendy uitstraling geven? Dan is het kapsel op de foto misschien iets voor jou! Dit kapsel is een van de meest populaire trends van dit jaar. Het is een halflang kapsel met een speelse pony en veel volume. Het staat prachtig bij elke gezichtsvorm en haarkleur. Bovendien is het makkelijk te stylen en te onderhouden. In deze blog vertel ik je meer over dit kapsel en geef ik je tips om het zelf te creëren.

Waarom kiezen voor dit kapsel?
Een kapsel dat geschikt is voor elke gelegenheid. Je kunt het los dragen voor een casual look, of opsteken voor een chique effect. Het kapsel geeft je haar meer volume en beweging, waardoor het er levendig en gezond uitziet. Het is ook een ideaal kapsel als je je haar wilt laten groeien, want het groeit mooi uit zonder dat je veel hoeft bij te knippen.

Hoe maak je dit kapsel?
Om dit kapsel te maken, heb je een goede kapper nodig die je haar in lagen kan knippen. De lengte van je haar moet ongeveer tot je schouders komen, en de pony moet net boven je wenkbrauwen vallen. Je kunt de pony recht of schuin laten knippen, afhankelijk van wat je leuk vindt. Vraag je kapper om veel textuur en volume in je haar te brengen, zodat het er niet te zwaar of plat uitziet.

Om je kapsel te stylen, heb je een föhn, een ronde borstel, een krultang en wat haarproducten nodig. Volg deze stappen:

  • Was je haar met een shampoo en conditioner die geschikt zijn voor jouw haartype.
  • Dep je haar droog met een handdoek en breng een hittebeschermend product aan.
  • Föhn je haar met een ronde borstel, waarbij je de punten naar binnen of naar buiten draait voor meer volume.
  • Gebruik een krultang om wat losse golven in je haar te maken. Je hoeft niet al je haar te krullen, alleen de onderste laagjes.
  • Breng wat haarspray of textuurspray aan om je kapsel te fixeren en meer glans te geven.
  • Speel met je pony en zet hem eventueel vast met een speldje of een haarband.

En voilà! Dit kapsel is perfect om vrouwen te inspireren die op zoek zijn naar een nieuw kapsel. Het is modern, vrouwelijk en flatterend. Probeer het zelf eens en laat me weten wat je ervan vindt!

Dit vind je misschien ook leuk...