Een goed, tijdig kapsel is iets waar we liever niet op besparen. Het is beter om te besparen op een jurk of een nieuw shirt – niemand zou je opmerken zonder je trendy kapsel. Hoewel haarstyling belangrijk is, is het vaak secundair, omdat zelfs de meest rommelige kapsels een goede basis nodig hebben – een kapsel van goede kwaliteit die heeft vorm en textuur. In dit geval zal je kapsel aantrekkelijk en harmonieus worden gezien door iedereen, zelfs als het de ruigste ‘onverzorgde’ haarstijl is . Als we bedhaar zien, dan weten we niet altijd of het een echt kapsel is of een gebrek aan styling, toch? Bekijk hier wat er nieuw is in de kapselwereld, selecteer de ideeën voor je nieuwe kapsel en start vandaag nog met je nieuwe kapsel!

Korte kapsels
De klassieke korte kapsel hebben afgelopen seizoenen een serieuze stijlupdate gekregen. Contrasterende texturen en lengtes, ondersnijdingen en aangepaste kleuren maken ze uniek en brengen de vrouwelijkheid van de drager aan naar voren. Op de website vind je ideeën voor stijlvolle, moderne korte kapsels voor elk haartype.

Halflange kapsels
Haar met middellange lengte is de gulden middenweg waarmee je kunt genieten van vrij lokken of je haar kunt samen doen in een schattige vlecht of staart of opsteken wanneer je daar voor in de stemming bent. Kortom als je kiest voor halflang haar heb je de keuze uit vele mogelijkheden voor je haar, ook hiervoor vind je op deze site vele voorbeelden.

Lange kapsels
Lang haar kan altijd en overal , je kan je fantasie de vrije loop te laten gaan om het potentieel van lange lokken te ontdekken. Je kan je haren in een staart doen zodat je model strake en berekenbaar blijft maar je kan er ook voor kiezen je haren lost te gooien en te genieten van dat vrije gevoel. Je hebt keuze genoeg om te variëren met je mooie lange haren. Op deze site vind je keuze genoeg.

Kapsels voor vrouwen ouder dan 50 plus
Na een bepaalde leeftijd hebben we echt een fatsoenlijk kapsel nodig – actueel, onderhoudsarm en flatteus. Omdat het een zeer individuele keuze is, hebben we we op onze site voorbeelden met verschillende lengtes, haartypes en texturen, evenals variabele kleuren, waaronder natuurlijk grijs.