Margot Robbie maakt haar Barbie-personage weer tot leven met dit iconische kapsel

Margot Robbie maakt haar Barbie-personage weer tot leven met dit iconische kapsel

Margot Robbie is een van de meest veelzijdige en getalenteerde actrices van Hollywood. Ze kan elke rol spelen, van een gestoorde schurk in Suicide Squad tot een charmante schaatsster in I, Tonya. Maar haar nieuwste project is misschien wel het meest verrassende: ze gaat de hoofdrol spelen in een live-action film over Barbie, de beroemde pop van Mattel.

Om zich voor te bereiden op deze rol, heeft Margot Robbie een drastische verandering in haar uiterlijk ondergaan. Ze heeft haar blonde lokken afgeknipt tot een kort en strak kapsel dat doet denken aan de originele Barbie uit de jaren 50. Dit kapsel is een echte blikvanger en een perfecte manier om haar personage tot leven te brengen.

Hoe kun je dit kapsel zelf creëren?

Als je net als Margot Robbie een nieuwe look wilt proberen, kun je je laten inspireren door haar Barbie-kapsel. Het is een eenvoudig en elegant kapsel dat geschikt is voor elke gelegenheid. Hier zijn enkele tips om dit kapsel zelf te creëren:

  • Je hebt een schaar, een kam, een föhn, een stijltang, een ronde borstel, een haarspray en een haarband nodig.
  • Knip je haar tot net boven je schouders, met een rechte pony die net boven je wenkbrauwen eindigt.
  • Kam je haar goed door en föhn het droog met een ronde borstel om het volume en de glans te geven.
  • Gebruik een stijltang om je haar glad en steil te maken, vooral de punten.
  • Trek je haar naar achteren in een strakke paardenstaart en zet het vast met een haarband. Zorg ervoor dat er geen plukjes loshangen.
  • Spray wat haarspray over je hele kapsel om het op zijn plaats te houden en te voorkomen dat het pluist.
  • Je bent klaar om te schitteren als een echte Barbie!

Waarom is dit kapsel zo iconisch?

Het kapsel dat Margot Robbie draagt, is niet zomaar een kapsel. Het is een eerbetoon aan de geschiedenis en de evolutie van Barbie, de pop die al generaties lang meisjes en vrouwen inspireert. Het kapsel is gebaseerd op de eerste Barbie die in 1959 werd gelanceerd, met een zwart-wit gestreept badpak en een hoogblond kapsel. Deze Barbie was een symbool van glamour, stijl en onafhankelijkheid.

Sindsdien heeft Barbie haar kapsel vele malen veranderd, net als haar kleding, carrière en persoonlijkheid. Ze heeft lang haar, kort haar, krullend haar, steil haar, rood haar, bruin haar, zwart haar en zelfs regenbooghaar gehad. Ze heeft ook verschillende etnische achtergronden, lichaamstypes en huidskleuren gekregen om de diversiteit van de wereld te weerspiegelen.

Door haar kapsel te kiezen, laat Margot Robbie zien dat ze de essentie van Barbie begrijpt en respecteert. Ze laat zien dat Barbie meer is dan een pop, maar een cultureel icoon dat zich aanpast aan de tijd en de trends. Ze laat ook zien dat ze niet bang is om te experimenteren met haar uiterlijk en haar identiteit.

Wat vind jij van dit kapsel?

Margot Robbie heeft ons allemaal verrast met haar Barbie-kapsel. Het is een gedurfde en originele keuze die haar schoonheid en persoonlijkheid benadrukt. Het is ook een inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe kapsel of een nieuwe uitdaging.

Wat vind jij van dit kapsel? Zou je het zelf willen proberen?

Dit vind je misschien ook leuk...