Lente/zomer kapsel, wat zijn de trends

Lente/zomer kapsel, wat zijn de trends

Lente/zomer kapsel

Er zijn verschillende trends deze lente en zomer, volume is één van de belangrijkste trends. Dit model laat zien hoe je een sexy kapsel krijgt door het gebruik van volume. Maar hoe krijg je nu het perfect volume in je haar want je bent niet de enige die dat wilt.

Veel vrouwen willen graag wat meer volume in hun haar, maar weten niet precies hoe ze dat moeten bereiken. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige tips en trucs die je kunt gebruiken om volume toe te voegen aan je halflange haar.

  1. Gebruik de juiste producten

Als je meer volume in je haar wilt, is het belangrijk om te beginnen met de juiste producten. Kies voor een volumeshampoo en -conditioner om je haar een goede basis te geven. Gebruik daarnaast een volumemousse of -spray om extra volume te creëren. Breng het product aan op handdoekdroog haar en verdeel het gelijkmatig door je haar. Föhn je haar vervolgens met je hoofd naar beneden om extra volume te creëren.

  1. Föhn je haar op de juiste manier

Het föhnen van je haar is een belangrijke stap om volume toe te voegen aan je halflange haar. Zorg er daarom voor dat je het op de juiste manier föhnt. Begin met je hoofd naar beneden en föhn je haar vanaf de wortels omhoog. Gebruik je vingers om je haar omhoog te duwen terwijl je het föhnt. Dit zal ervoor zorgen dat je haar extra volume krijgt en dat het er voller uitziet.

  1. Gebruik een ronde borstel

Een ronde borstel is een handig hulpmiddel om volume toe te voegen aan je haar. Gebruik een borstel met natuurlijke haren en wikkel een sectie van je haar om de borstel. Föhn het haar terwijl je de borstel omhoog draait. Dit zal ervoor zorgen dat je haar extra volume krijgt en dat het er voller uitziet.

  1. Experimenteer met verschillende stylingtechnieken

Er zijn veel verschillende stylingtechnieken die je kunt gebruiken om volume toe te voegen aan je halflange haar. Zo kun je bijvoorbeeld je haar krullen of golven om extra volume te creëren. Of je kunt een knot of paardenstaart maken en het haar bij de wortels wat touperen voor extra volume. Experimenteer met verschillende technieken om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw haar.

  1. Gebruik droogshampoo

Droogshampoo is een handig hulpmiddel om volume toe te voegen aan je haar. Het absorbeert overtollig vet en olie en geeft je haar een beetje extra textuur en volume. Breng de droogshampoo aan bij de wortels van je haar en werk het vervolgens door met je vingers.

  1. Vermijd zware stylingproducten

Als je meer volume wilt in je halflange haar, is het belangrijk om zware stylingproducten te vermijden. Producten zoals wax en gel kunnen je haar verzwaren en ervoor zorgen dat het er plat en futloos uitziet. Kies in plaats daarvan voor lichtgewicht producten zoals mousse, spray of droogshampoo. Deze producten zorgen voor volume zonder je haar te verzwaren.

  1. Zorg voor een goede haarverzorging

Een gezonde haardos is de basis voor mooi en volumineus haar. Zorg er daarom voor dat je je haar goed verzorgt. Was je haar niet te vaak, want dit kan de natuurlijke oliën van je haar wegwassen en ervoor zorgen dat het er dof en futloos uitziet. Gebruik daarnaast een conditioner om je haar zacht en glanzend te houden. En vergeet niet om regelmatig een haarmasker te gebruiken om je haar te voeden en te hydrateren.

  1. Kies voor een geschikt kapsel

Tot slot is het belangrijk om een kapsel te kiezen dat bij jouw haar en gezichtsvorm past. Als je halflang haar hebt en meer volume wilt, kan een gelaagd kapsel bijvoorbeeld een goede keuze zijn. De lagen zorgen voor extra volume en textuur. Ook een bob of lob kan een goede keuze zijn voor halflang haar met meer volume. Laat je adviseren door een kapper om te ontdekken welk kapsel het beste bij jou past.

Met deze tips en trucs kun je meer volume toevoegen aan je halflange haar en ervoor zorgen dat het er voller en gezonder uitziet. Experimenteer met verschillende producten en stylingtechnieken om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw haar. En vergeet niet om je haar goed te verzorgen, zodat het gezond en glanzend blijft. Veel succes!

Dit vind je misschien ook leuk...