Lang golvend haar met pony-Voor de moderne vrouw

Lang golvend haar met pony-Voor de moderne vrouw

Moderne vrouw

Nu de lente er bijna is betekent dit nieuwe trends op het gebied van mode en beauty. Een van de meest populaire kapseltrends voor vrouwen in 2023 is lang golvend haar met een pony. Dit kapsel is niet alleen stijlvol en trendy, maar ook gemakkelijk te onderhouden en te stylen. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over dit kapsel, van het knippen van de pony tot het stylen van je lange lokken.

Knippen van de pony

De pony is het belangrijkste kenmerk van dit kapsel. Het kan op verschillende manieren worden geknipt, afhankelijk van je gezichtsvorm en persoonlijke smaak. Een rechte pony kan bijvoorbeeld goed werken bij vrouwen met een rond gezicht, terwijl een schuine pony beter past bij vrouwen met een langere gezichtsvorm. Overleg met je kapper welke pony het beste bij jou past. Hij of zij kan je ook helpen om de lengte en dikte van de pony te bepalen.

Lang golvend haar

Het tweede belangrijke kenmerk van dit kapsel is lang golvend haar. Je haar moet minimaal tot je schouders komen om dit kapsel te kunnen dragen. Het is belangrijk om je haar regelmatig te laten knippen om gespleten haarpunten te voorkomen en je haar gezond en glanzend te houden.

Styling

Dit kapsel is gemakkelijk te stylen en kan op verschillende manieren worden gedragen. Voor een casual look kun je je haar los laten hangen en je pony in het midden dragen. Voor een meer formele look kun je je haar in een nette paardenstaart of chignon stylen en je pony opzij dragen. Om je golven te accentueren kun je een zeezoutspray gebruiken en je haar vervolgens met je vingers in model brengen.

Onderhoud

Om je haar gezond en glanzend te houden, is het belangrijk om het regelmatig te wassen en te conditioneren. Gebruik een haarmasker om je haar extra voeding te geven en gespleten haarpunten te voorkomen. Gebruik een hittebeschermer voordat je je haar föhnt of krult om beschadiging te voorkomen.

Conclusie

Lang golvend haar met een pony is een trendy en stijlvol kapsel voor vrouwen in 2023. Het is gemakkelijk te onderhouden en te stylen. Bespreek met je kapper welke pony het beste bij jouw gezichtsvorm past en vergeet niet om je haar regelmatig te verzorgen en te onderhouden. Met dit kapsel ben jij klaar om het nieuwe jaar in stijl te beginnen!

Dit vind je misschien ook leuk...