Haartrends voor vrouwen in 2024: wat is er nieuw?

Haartrends voor vrouwen in 2024: wat is er nieuw?


Haartrends voor vrouwen in 2024: wat is er nieuw?

Een nieuw jaar betekent nieuwe haartrends. Wat gaat er in 2024 gebeuren op het gebied van haarmode? We geven je een overzicht van de vijf trends die je overal zult zien.

De stompe pony

De stompe pony is al een tijdje in de mode, maar hij is nog steeds een van de populairste haartrends voor 2024. Deze pony is recht afgeknipt en heeft een volle, volumineuze uitstraling. Hij staat goed bij zowel lang als kort haar en kan worden gestyled op verschillende manieren.

De lob

De lob is een lange bob die tot op de schouders reikt. Hij is een veelzijdige kapsel die goed staat bij verschillende gezichtsvormen. De lob kan worden gestyled met een gladde of golvende afwerking.

De satijnen buzzcut

De satijnen buzzcut is een korte, gladde coupe die vaak wordt gezien op de catwalk. Hij is een gewaagde keuze, maar kan ook heel elegant zijn. De satijnen buzzcut is vooral geschikt voor mensen met een sterke persoonlijkheid.

De floaty waves

Floaty waves zijn zachte, golvende krullen die een nonchalante uitstraling hebben. Ze zijn ideaal voor de zomer en kunnen worden gecreëerd met een krultang of een wafeltang.

De mermaid hair

Mermaid hair is een kleurtrend die geïnspireerd is op de zee. Het is een combinatie van lichte en donkere tinten die een golvende, dromerige uitstraling geven. Mermaid hair is perfect voor mensen met lang haar.

Dit zijn slechts enkele van de haartrends die je in 2024 zult zien. Welke trend is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk...