De zijscheiding is terug

De zijscheiding is terug

Zijscheiding

De zijscheiding is terug! Misschien heb je het al gemerkt, je ziet het steeds vaker in tijdschriften en op catwalks. Je hebt verschillende opties om te kiezen als het gaat om de zijscheiding en je kunt deze voor iedere haarlengte toepassen. Wat je wel vaak terugziet is dat het iets nonchalanter gedragen wordt, niet te strak en met wat meer volume. Ook als je een knot maakt, kan deze wat losser zijn.

Eenvoudig de prefecte look

Het is heel makkelijk om de perfecte look te creëren door gebruik te maken van dezelfde technieken als de kappers en in dit blogbericht geven we je daar graag tips over. We gaan je stap voor stap helpen om de perfecte zijscheiding in je look te krijgen.

Hoe ga je te werk

Ten eerste is het belangrijk om te weten hoe je het haar gaat scheiden aan de zijkant. Er is een verschil tussen een natuurlijke en strakke zijscheiding. Als je een natuurlijkere look wilt, kun je een ‘V’-vormige zijscheiding maken met behulp van een kam. Als je meer voor een gestructureerde look wilt gaan, is het beter om een lijn te trekken en dan met een steiltang of krultang en deze lijn te benutten als je de zijscheiding maakt.Als je de zijscheiding gemaakt hebt, kun je haar iets verder stylen wat geschikt is voor de lengte en textuur van jouw haar. Als je haar kort hebt, kun je gaan voor een mooie en strakke look met wat steil haar. Als je een halflange of lange lengte hebt, kun je door middel van een paar verschillende stylingsproducten een warme en gedefinieerde losse look creëren. Als laatste is het belangrijk om de zijscheiding af te maken met een paar accessoires om je look af te maken. Accessoires zoals een blauwe bandana, een mooi kroontje of een paar sierlijke haarspelden kunnen de finishing touch geven aan je look.

Dus, als je wilt dat je zijscheiding er stijlvol en modern uitziet, volg dan onze tips en heb je zo je perfecte zijscheiding look zo gecreëerd!

Dit vind je misschien ook leuk...