Wat zijn de trends voor het komende jaar, je zou het misschien niet willen geloven maar covid-19 heeft voor een hoop creativiteit gezorgd. Doordat we een tijd niet naar de kaper konden waren er allerlei beroemdheden die hun eigen kapsel gingen doen en die op het internet plaatsten, hier een lijstje van bekendheden:

1 Kendall Jenner
2 Gigi Hadid
3 Natalie Dormer
4 Emily Ratajkowski
5 Margot Robbie
6 Selena Gomez
7 Ariana Grande
8 Emilia Clarke
9 Jennifer Lawrence
10 Scarlett Johansson

Zij gingen je allemaal voor met eigen kapsels en haar ideeën, er waren kapsels met lagen, er waren matjes, pony’s en de verwilderde look 😉 en dit allemaal bewust of onbewust maar ze waren heel inspirerend voor veel van de modellen die momenteel en in de toekomst populair zullen zijn.

Hier een lijstje met de meest populaire modellen

1 Lange pony
Het voordeel van een lange pony is natuurlijk dat je hem mocht je wat verandering willen je hem naar de zijkant kan doen of vast kan zetten aan de zijkant zodat je meteen weer een andere look hebt.

Lange pony

2 de Buzz cut

Er is niet echt een heel Nederlands woord voor maar de buzz cut laat zich het best vertalen met heel kort geschoren haar. Ook dit haar werd populair tijdens de pandemie omdat mensen niet goed wisten met hun haar te doen, de oplossing was de buzz cut. Natuurlijk zijn er voordelen voor dit kapsel, je kan er op deze manier voor zorgen dat je haar weer gezond groeit door het goed te verzorgen, hebt natuurlijk ook zicht op je hoofdhuid en deze kun je ook meteen goed verzorgen met dit kapsel en natuurlijk niet te vergeten het ziet er gewoon super stoer uit dit kapsel!

Buzz cut

3 Haar op één lengte

Er zijn vele voordelen om te kiezen voor je haar op één lengte en dan nog wel zonder laagjes en dat is omdat het eenvoudig te stijlen is, je geeft natuurlijk ook meteen een statement af als je voor dit kapsel kiest. Wil je even verandering en dat is vooral in de zomer handig dan doe je het op een staart en je hebt meteen verkoeling.

Haar op één lengte