Kapseltrends 2023

De trends voor 2023 zijn bekend en dat betekent het begin van een nieuwe kapseltrends. Voor wie de trend wil blijven volgen, zijn hier de topkapseltrends voor vrouwen in 2023.

Klassieke bob

De eerste trend die zeker zal domineren in 2023 is de terugkeer van de klassieke bob. Dit tijdloze kapsel is niet alleen stijlvol maar ook heel veelzijdig, want het kan op veel verschillende manieren worden gestyled. Of je het nu steil, gekruld of gewoon in zijn natuurlijke staat draagt, de bob is een geweldige keuze voor elke look.

klassieke bob

Pixie cut

Een andere kapsel trend die een comeback maakt in 2023 is de pixie cut. Deze korte stijl is perfect voor wie een statement wil maken maar niet iets te drastisch wil doen. Deze stijl is onderhoudsarm en geweldig voor wie er modern uit wil zien maar het toch klassiek wil houden.

Pixie kapsel

Vlechten

Vlechten worden ook enorm populair in 2023. Of het nu gaat om een enkele vlecht, een dubbele vlecht of een ingewikkelde vlecht, vlechten zijn een geweldige manier om textuur en interesse toe te voegen aan elke look. Van losse, fishtail vlechten tot ingewikkelde stijlen, deze trend zal zeker populair zijn in 2023.

De vlecht in dameskapsel

De Shag

De shag is een ander kapsel dat in 2023 een comeback maakt. Deze stijl is perfect voor wie een beetje edge aan zijn look wil toevoegen. Met zijn hakkerige lagen en piekerige pony is de shag perfect voor wie trendy wil blijven maar zijn look toch onderhoudsarm wil houden.

shag kapsel

De lob

De laatste kapsel trend voor 2023 is de lange en altijd populaire lob. Deze look is veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid. Of je nu gaat voor een rommelige look of een strakke en rechte look, de lob is zeker een must-have kapsel in 2023.

Lob kapsel

Conclusie

Welk kapsel je ook kiest, de sleutel om in 2023 on trend te blijven is om het tegelijkertijd klassiek en modern te houden. Met de juiste producten, styling tools en technieken kun je elke gewenste look creëren. Dus wees creatief en begin te experimenteren met verschillende kapsels om de trend in 2023 voor te blijven.