De piekerige pony is terug

De piekerige pony is terug

Piekerige pony

Het is een tijdje geleden dat we de piekerige pony hebben gezien, maar hij is terug en hotter dan ooit. Dit jaar zien we een heropleving van deze trend, waarbij veel vrouwen kiezen voor een meer gedurfde en unieke look. De piekerige pony is de perfecte manier om lange of halflange kapsels een beetje extra pit te geven en kan zelfs worden gecombineerd met kortere kapsels.

Veelzijdig kapsel

Deze look is geweldig voor iedereen die een beetje persoonlijkheid aan zijn stijl wil toevoegen. De zachte gelaagdheid van de pony geeft het veel beweging, en de spikes zorgen voor een beetje textuur en een beetje attitude. Het is een look die zowel stijlvol als veelzijdig is, waardoor hij perfect is voor elke gelegenheid.

Ook voor jou?

Als je een beetje huiverig bent voor deze trend, maak je dan geen zorgen – er zijn genoeg manieren om er iets mee te doen. Als je op zoek bent naar een subtielere look, probeer dan de franjes in een zachtere, golvende stijl te stylen. Als je meer lef hebt, ga dan voor een echte piekerige look – zorg er wel voor dat je wat product in je haar doet om de stekels op hun plaats te houden.

Gewoon proberen

Natuurlijk is deze look niet voor iedereen weggelegd – als je een statement wilt maken, is dit misschien niet de look voor jou. Maar als je op zoek bent naar een beetje plezier en een unieke manier om je look te veranderen, is de piekerige pony zeker het proberen waard. Dus waarom zou je het dit jaar niet proberen? Het is zeker een trend die blijft.

Dit vind je misschien ook leuk...