De hoge knot is één van de kapsel van 2023

De hoge knot is één van de kapsel van 2023

Hoge knot

De hoge knot staat dit jaar hoog op de lijst van modieuze kapsels. Het is een kapsel dat je gezicht mooi accentueert en dat relatief eenvoudig te creëren is als je lang of halflange haren hebt. Je kunt de knot heel strak dragen of een paar plukjes haar naar voren laten hangen, zoals in het voorbeeld.

Gemakkelijk te maken

Voor vrouwen met lang haar heeft de hoge knot veel voordelen. Het is een stijlvol kapsel dat je gezicht mooi benadrukt en dat gemakkelijk te creëren is. Het geeft je een mooi, georganiseerd uiterlijk en het blijft de hele dag goed zitten. Ook kun je met dit kapsel je haar gemakkelijk opsteken zonder dat het er geforceerd uitziet.

Zo doe je dat

Wil je de look van de hoge knoop ook proberen? Volg dan deze stappen:

– Kam je haar in een lange staart.

– Draai de staart een paar keer om tot je een knot hebt.

– Maak de knot stevig vast met een elastiek.

– Als je wilt, kun je plukjes haar loslaten aan de bovenkant voor een extra volle look.

– Als je de knot hebt vastgemaakt, kun je er nog wat haarlak aan toevoegen om hem extra stevig te maken.

Je ziet er meteen goed uit

De hoge knot is een perfecte manier om je look een opfrisbeurt te geven. Dit kapsel is perfect voor zowel speciale gelegenheden als een casual look. Of je nou een strakke of losser knot wil, met bovenstaande stappen maak je eenvoudig de perfecte hoge knot voor je look.

Ook als je haar niet lang genoeg is

Vrouwen met half lang haar kunnen ook een hoge knoop proberen. Je maakt dan geen lange maar een kort staart en de knot is natuurlijk dan wat minder groot. Heb je te kort haar dan kan je natuurlijk altijd nog kiezen voor extensions of een haartstukje gebruiken zodat je als nog een knot kunt maken.

Met deze tips kunnen vrouwen, dames en vrouwen van alle leeftijden hun opsteken in een stijlvolle hoge knot. Probeer het eens en geef je look een opfrisbeurt!

Dit vind je misschien ook leuk...