De blunt bob het kapsel voor deze lente?

De blunt bob het kapsel voor deze lente?

Blunt bob

Dit voorjaar is de stompe bob het kapsel bij uitstek voor wie een gedurfd statement wil maken. De klassieke lijnen en chique uitstraling maken de stompe bob tot een tijdloze look die nooit uit de mode raakt. Van klassieke coupes tot moderne takes, de stompe bob kan op verschillende manieren gestyled worden om een statement te maken.

Hoe krijg je dit fantastische kapsel

De sleutel tot het creëren van de perfecte “stompe bob” is om de uiteinden stomp en gelijkmatig te houden. Dit bereik je door het haar recht af te knippen en de lengte rondom gelijk te houden. Door de uiteinden regelmatig te knippen zorg je ervoor dat de stompe bob er netjes en gepolijst uitziet. Sommige stylisten stellen voor een paar laagjes toe te voegen om de look meer dimensie en vorm te geven.Bij het stylen van de stompe bob is het belangrijk ervoor te zorgen dat de look er strak en gepolijst uitziet. Een stijltang gebruiken om het haar steil te maken helpt om de stompe boblook te creëren. Föhnen met een ronde borstel en een lichte haarlak geven het haar meer volume en stevigheid. Voor een meer getextureerde look voeg je een paar beachy waves toe met een krultang.

Ga voor en heftige pony

Wat betreft de pony zijn er verschillende mogelijkheden voor wie een gedurfd statement wil maken. Een scheiding buiten het midden is een geweldige manier om diepte en beweging toe te voegen aan de stompe bob. Voor een meer dramatische look kies je voor een volle pony die het gezicht omlijst. De stompe bob is de perfecte manier om je dit voorjaar te onderscheiden van de massa. Met zijn klassieke lijnen en chique uitstraling maakt de stompe bob zeker een statement. Of je het nu klassiek houdt of een paar lagen en golven toevoegt, met de stompe bob maak je dit voorjaar zeker een gedurfd statement.

Dit vind je misschien ook leuk...