De zomer komt er bijna aan en het is weer tijd om je kapsel te kiezen, op deze pagina laten we je zien welke trends er zijn en voor welke kapsels je kunt gaan kiezen.

Hieronder 7 kapsel die volgens de experts de kapsel zullen zijn voor de zomer van 2022

De krullende bob

De bob is natuurlijk al een tijdje terug maar het is natuurlijk het ideale kapsel voor deze zomer als probeert af te koelen tijdens de warme dagen

Ronde lagen in je lange haar

Ondanks dat de temperatuur gaat toenemen zal je misschien toch willen kiezen voor langer haar dan kun je kiezen voor ronde lagen, deze lagen zorgen er voor dat je haar meer volume heeft en tegelijktijdig zorgt het er voor dat je haar niet zo zwaar een heet aan zal voelen. Zo kun je toch heel stijlvol de hete zomer in met dit perfecte kapsel.

Het pixie kapsel

Al een tijd populair dit kapsel heel stoer en tegelijk chic. We zagen in het voorjaar al dat dit kapsel deze zomer een hit zou zijn en dat is om verschillende redenen. De belangrijkste reden is natuurlijk dat je in de zomer graag verkoeling wil en dat kan natuurlijk met dit korte kapsel en andere reden is dat je dit kapsel kan gebruiken om een nieuwe start te maken met je haar wat misschien beschadigd is geraakt door behandelingen. Het maakt niet uit om welke reden je kiest voor dit kapsel want het is gewoon een super stoer kapsel.