De beste dameskapsels voor de herfst van 2022

Welke trends zullen er zijn in het najaar van 2022, tijdens de modeshows kun je al trends ontdekken omdat modeontwerpers graag samen werken met topstylisten en kappers. Als we deze deze volgen kun we de volgende kapsels al aan zien komen als de trends voor de herfst van 2022.

De paardenstaart (super stijl)

Het is natuurlijk een kapsel wat al heel wat jaren meegaat maar het blijft even tijdloos en we zien hem vaak terug op de catwalk. De paardenstaart is eenvoudig te creëren, je zorgt er voor dat je haar super stijl is met een tang en dan kam je je haar naar achter met de dunne kam. Maak je staart dan vast op de achterkant van je haar en breng nog wat mousse aan op de bovenkant van je haar om eventuele losse haren te verbergen.

Schaduwwortel haar

In het najaar kun je je haar gewoon door laten groeien en je hebt meteen een hip kapsel als je de uitgroei ziet bij de wortels van je haar, je kan natuurlijk wel je kapper vragen om eventuele oneffenheden weg te werken. Dit kapsel zal zeker één van de trends zijn dit najaar voor zowel lang als kort haar.