Dameskapsel voor vrouwen boven de 60

Dameskapsel voor vrouwen boven de 60

Boven de 60

 De carré is al jaren enorm populair bij vrouwen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het korte, laagjes kapsel accentueert de lijnen van je gezicht en maakt dat je er jonger uitzien. En het is ook gemakkelijk te combineren met een pony zodat je haar uit je je gezicht is.

Zie er jeugdiger uit

Voor vrouwen van boven de 60 jaar is de carré een uitstekende keuze. Je kunt dit korte gelaagde kapsel gebruiken om een slanke en jeugdige look te creëren, zonder dat je veel verandering hoeft aan te brengen aan je kapsel. De carré is ook een uitstekende optie als je al een langere tijd hetzelfde kapsel hebt. Door een korte carré te kiezen, kun je je look een fris nieuw gezicht geven.

Misschien wil je nog een lok toevoegen?

Je kunt de carré ook combineren met een voorste lok. Door de lok iets langer te laten, kun je de lijnen van je gezicht zachtjes accentueren. Je kunt er ook voor kiezen om een moderne, opzij gekamde lok te kiezen om je gezicht meer dimensie te geven.

Let ook op je haarkleur

Het is belangrijk om te onthouden dat je haarkleur net zo belangrijk is bij de carré als de lengte. Door een wat lichtere kleur te kiezen, kun je nog meer jeugdige energie uitstralen. Zo kun je de carré naar je hand zetten en er een echt persoonlijke look van maken.

Het kapsel voor 60 plus

Als je op zoek bent naar een kapsel dat je een echte jeugdige uitstraling geeft, dan is de carré de perfecte optie voor vrouwen van boven de 60 jaar. Het korte, laagjes kapsel accentueert de lijnen van je gezicht en maakt je er jonger uitzien. Bovendien is het gemakkelijk te combineren met een voorste lok en de juiste haarkleur, waardoor je je look kunt personaliseren

Dit vind je misschien ook leuk...